Digital Product Designer @ Novado

10/01/2019 09:09 in Jobs & Stages

Digital Product Designer @ Novado

Dankzij jouw kennis van human centered design, hands-on-mentaliteit en creativiteit bezorg je onze klanten onvergetelijke gebruikerservaringen.

Novado, software innovators
We ontwerpen slimme softwareoplossingen die gebruikers én business een boost geven. We innoveren met technologie, co-creatie en empathie.

Novado is vaste partner van de Uitgeverij Vanden Broele bij het uitwerken van hun online toepassingen en werkt ook nauw samen met de collega’s van de groep. www.wonderjaren.eu is het resultaat van een mooie collaboratie tussen Vanden Broele Productions, Cayman en Novado. We bouwden hier samen aan een marketingsite en een deelnameplatform.
Maar vergis je niet: we beperken ons niet enkel tot de interne markt en doen dit ook voor externe klanten.

Stel je voor!
Je bent onderweg naar het werk. Je gedachten dwalen af naar de cocreatiesessie met gebruikers van Wonderjaren die je samen met je collega’s voorbereid hebt. Je ziet de wireframes al helemaal voor je en hebt reeds ideeën voor het design.
Oh, je bent er al bijna! Ondertussen vraag je je af hoe je de interface van BlueConnect kan optimaliseren. Misschien toch nog enkele gebruikerstesten afnemen zodat de user flow optimaal werkt.
Aangekomen op kantoor. Eerst tijd voor koffie. Met je mok in de hand open je jouw agenda: een prototype uitwerken, de HTML, CSS en javascript van een stijlgids updaten en een meeting met het team om het te presenteren. Let’s do this.


Wij dromen van...
Een empathisch communicator die de lead kan nemen in workshops. Je ademt UX & human centered design en je kan mensen inspireren & enthousiasmeren. Je denkt in oplossingen, bent hands-on en combineert dit met een passie voor creativiteit.

Jouw knowhow

  • Tools zoals Sketch (Abstract), Adobe XD en InVision
  • Coderskills: HTML, CSS en javascript

Take ownership. Have an impact. Grow with us.
#WeOwn Ownership is onze kernwaarde: je krijgt autonomie, je kan ondernemen en initiatieven opzetten. Je hebt impact, voegt waarde toe en ziet ook écht de resultaten van je
werk.
#WeRise Word een krak in je vak en grijp de kans om jezelf te ontplooien en je talenten te ontwikkelen. Een opleidingsbudget, deelname aan congressen en seminaries? You name it.
#WeShare We delen niet enkel droge moppen, maar ook onze kennis, expertise en ons enthousiasme. Samen staan we sterk, want 1 + 1 = 11. Quick maths toch?
#WeInnovate Wij zijn zoals The Matrix in 1999: vooruit op onze tijd, want constant verbeteren zit in ons DNA en we ademen innovatie.
#WeEnjoy Work-life balance is voor ons niet enkel een buzzword. Met 32 vakantiedagen kan je die droomreis naar Hawaï boeken of quality time doorbrengen met je gezin. En zelfs je doorsnee werkweek fleuren we op met teambuildings, lunches en barbecues.

En daarbovenop…
...kom je terecht in een stabiele en groeiende, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit. Je krijgt ook een interessant waarderingspakket met een marktconform loon, een bedrijfswagen met tankkaart en leuke extralegale voordelen zoals een hardware budget, gsm-abonnement en groepsverzekering.

Ben jij de persoon die we zoeken?
Overtuig onze HR-manager Chloë van jouw talent en enthousiasme.

Wil je eerst nog meer weten over Novado?
Stel vragen aan Pieter, jouw toekomstige collega.

  • pieter.daveloose@novado.be
  • 050 64 28 70
View large version of this image

Here you can download the document attached to this message.

0 réactions

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer