Test Engineer

Julie Rayé avatar
10/02/2022 14:57 in Jobs & Stages

Test Engineer

FCR Media is het grootste Belgische digitale marketingagentschap voor kmo’s en zelfstandigen. Door bedrijven optimaal vindbaar te maken op het internet en sociale media stimuleren  we  hun  verkoop.  FCR  Media  beschikt  over  50  jaar  ervaring  in  de  kmo-markt.  Een  team  van  ervaren  experten  maakt  en  optimaliseert  elke  dag  websites,  video’s,  Google- en Facebookadvertenties en nog veel meer. We hebben een partnership met Microsoft en naast Google Premier partner zijn we de enige Bing Ads partner in België. Klanten kunnen rekenen op de expertise van gecertificeerde specialisten en een team van digitale experten dat de online aanwezigheid van bedrijven optimaliseert op verschillende platformen, waaronder goudengids.be. Dankzij een klant -en resultaatgerichte aanpak van 230 medewerkers, hebben we in totaal zo’n 30.000 tevreden klanten.

We zoeken momenteel een collega Test Engineer.

Kom jij ons Technology team vervoegen? Reageer via careers.fcrmedia.be

Als tester bewaak je de kwaliteit van de ontwikkelde software. Maar daar houdt de taak niet op. Je begrijpt dat een team alleen kwaliteit kan produceren als de volledige life cycle van analyse tem het live brengen effectief werkt, dus je draagt ook bij aan het continu verbeteren van het ontwikkelproces samen met de rest van het team. Idealiter heeft u veel interesse in testautomatisering en inzicht in verschillende teststrategieën.

- Herzien van de eisen samen met analisten/ontwikkelaars
- Neemt de verantwoordelijkheid om de kwaliteit van onze producten te verzekeren
- Het opmaken van test scenario’s en het uitvoeren van functionele en systeem end-to-end testen van alle producten.
- Ontwikkelen en onderhouden van een geautomatiseerde regressie test set
- Samenwerken met zakelijke gebruikers voor het uitvoeren van gebruikersacceptatietests

Teamspeler:
   Je weet dat alle deliverables een teaminspanning zijn, en goed teamwerk is essentieel om kwaliteitsproducten te leveren

- Analytische vaardigheden:
   Je hebt sterke analytische vaardigheden om de eisen te begrijpen en deze te vertalen naar testcases. Ook kan je defecten analyseren en verschillende stappen reproduceren.

- Stressmanagement:
   Je bent in staat om onder hoge druk te werken, ondanks onverwachte tegenslagen en krappe oplevertermijnen. Je bent in staat om prioriteiten te stellen als dat nodig is.

- Flexibiliteit:
   Je hebt flexibele werktijden, maar soms is het nodig om laat te werken. Bijvoorbeeld voor een deployment naar productie die alleen buiten kantooruren kan worden gedaan.

- Communicatie:
   Communicatie is belangrijk om een kwalitatief ontwikkelingsproces op te bouwen en in stand te houden. Je moet in staat zijn om te communiceren binnen meerdere teams en je        moet goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden hebben.

- Ownership:
   Je merkt problemen in de deliverables of het ontwikkelingsproces die de kwaliteit in gevaar brengen, en je informeert het team hierover.

- Kennis van Agile & iteratieve manier van werken

- Je hebt een groot voordeel als je profiel overeenkomt met een of meer van de volgende zaken:

- Ervaring in het werken in een multiculturele omgeving

- Kennis van Salesforce

- 2 tot 3 jaar werkervaring als Test Engineer

- Ervaring met End to End-testen binnen kleine testteams

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer