Customer Onboarding Expert

New Job / Stage avatar
21/12/2021 11:38 in Jobs & Stages

Customer Onboarding Expert

Customer onboarding

Je bent gepassioneerd door web design en wil onze klanten snel overtuigen van de kracht van no-code / low-code web design. 

SiteManager is een Gents software-as-a-service bedrijf en bouwt aan een cloud web design platform. Onze klanten zijn voornamelijk professionele web bureaus, marketingbedrijven, en grafisch design studios. Zij gaan zelf aan de slag met ons platform om websites te bouwen, of kiezen ervoor om hun web development uit te besteden aan ons service team. Hoe kan je ons team versterken?

Als customer onboarding expert laat je onze klanten kennis maken met ons Agency Intimacy model. Je begeleidt de nieuwe klanten tijdens de eerste weken van onboarding en zorgt voor een succesvolle eerste project ervaring. Je bent de verbindende schakel tussen sales, customer support en het web service team.

Hoe ziet je maand er uit?
 • Je geeft 5-10 nieuwe klanten een degelijke platform introductie. Je identificeert extra trainingsnoden en plant deze opleidingen in. Je initieert een persoonlijke introductie tussen de nieuwe klant en customer support.
 • Op vraag van de account executive en in samenspraak met de project manager maak je een voorstel tot een onboarding service op maat van de klant. Door jouw persoonlijke begeleiding tijdens dit eerste project maakt je de klant duidelijk hoe de web design service voor toekomstige projecten zal werken.
 • Vanuit je ambitie om continu te verbeteren probeer je stap voor stap het onboarding proces schaalbaar te maken. Je analyseert hiervoor platform data over online acquisitie. Je identificeert noden naar extra platform documentatie. Je bouwt en optimaliseert platform walkthroughs voor customer onboarding op specifieke campagnes.
Wie zoeken we?

Soft skills:

 • We zoeken een generalist die van veel markten thuis is.
 • Je kan goed overweg met klanten en kan hun noden en pijnpunten begrijpen.
 • Je houdt het hoofd koel bij stresserende situaties en zoekt (proactief) naar oplossingen.
 • Je houdt van technologie en automatisering.
 • Je bent goed in het organiseren, uitwerken en optimaliseren van processen.
 • Je spreekt perfect Nederlands en Engels.

Ervaring en hard skills:

 • We zoeken naar iemand met een eerste ervaring in klanten begeleiding, idealiter binnen een web design, (web) development of SaaS organisatie.
 • Hoewel je niet zelf hoeft te programmeren, is een (conceptuele) basiskennis HTML en CSS is mooi meegenomen. 
Wat kan je verwachten?

Je komt terecht in een jong bedrijf met een horizontale en open bedrijfscultuur waar je veel vrijheid krijgt om te werken zoals jij dat wil. Daarnaast bieden we een marktconforme verloning en flexibele arbeidsvoorwaarden.

We houden van "mensen met een attitude", collega's waar je samen me kan lachen en leren. Als een klein team waarderen we initiatief en een ondernemende ingesteldheid. Wees niet bang om vragen te stellen, maar probeer steeds eerst na te denken over mogelijke oplossingen. Denk niet in problemen maar in oplossingen en mogelijkheden.

Heb je interesse in deze functie? 

 >> https://www.sitemanager.io/careers/customer-onboarding-expert/

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer