Project Manager

New Job / Stage avatar
21/12/2021 11:31 in Jobs & Stages

Project Manager

Je bent gepassioneerd door web design en wil onze klanten overbluffen met een kwalitatieve web design service.  Project Manager I Web Design Service

SiteManager is een Gents software-as-a-service bedrijf en bouwt aan een cloud web design platform. Onze klanten zijn voornamelijk professionele web bureaus, marketingbedrijven, en grafisch design studios. Zij gaan zelf aan de slag met ons platform om websites te bouwen, of kiezen ervoor om hun web development uit te besteden aan ons service team. 

Hoe kan je ons team versterken? 

Het service team bestaat momenteel uit zes mensen: vier web developers, een customer support medewerker, en een project manager. Als project manager sta je in voor het coördineren van het team, het opvolgen van de planning, de intake van nieuwe projecten met onze klanten, het uitwerken van een functionele analyse, en het maken offertes. Momenteel bouwt ons service team vooral kleine tot middelgrote websites.

Hoe ziet je dag er uit? 

Elke dag starten we met een meeting van +- 15min waarin iedereen rapporteert waar ze mee bezig zijn, wat er op de planning staat, en of iemand ergens hulp bij nodig heeft. De project manager stuurt het team aan, hakt knopen door, en bepaalt prioriteiten.

Daarnaast volg je de pipeline met nieuwe projecten op. Klanten vragen een inschatting voor een nieuw project of een specifieke feature. Je analyseert de vraag van de klant, vraagt indien nodig een meeting om meer informatie te bekomen, maakt een functionele analyse van wat het team zal moeten bouwen, en samen met een developer bepaal je de workload (en dus de prijs).

Projecten waarvan de offerte wordt goedgekeurd plaats je in de planning. Met wat fingerspitzengefühl voorzie je de nodige ademruimte in de planning voor onverwachte omstandigheden.

Je volgt bestaande klanten op en polst naar nieuwe projecten. Je legt periodiek een evaluatiemeeting vast met klanten, geeft hen een korte training, of begeleidt hen bij complexere projecten. Daarnaast wordt je ook nauw betrokken bij de werking van het hele bedrijf. Als project manager zit je namelijk op een sleutelpositie in de organisatie.

Wie zoeken we?

Soft skills:

 • We zoeken een generalist die van veel markten thuis is.
 • Je kan goed overweg met klanten en kan hun noden en pijnpunten begrijpen.
 • Je houdt het hoofd koel bij stresserende situaties en zoekt (proactief) naar oplossingen.
 • Je bent goed in het aansturen van mensen en planning.
 • Je houdt van technologie en automatising.
 • Je bent goed in het organiseren, uitwerken en optimaliseren van processen.
 • Je bent kritisch en hebt een oog voor detail.
 • Je spreekt perfect Nederlands en Engels.
 • Desired skills: Winning by design principles, Hubspot, LinkedIn, 
 • Optional skills: sales forecasting, sales lead experience,

 Ervaring en hard skills:

 • We zoeken naar iemand met een eerste ervaring in een coördinerende rol, idealiter binnen een web design, (web) development of SaaS organisatie.
 • Hoewel je niet zelf hoeft te programmeren, is een (conceptuele) basiskennis HTML en CSS is mooi meegenomen. Als je deze nog niet hebt, dan ben je bereid om je hier in te verdiepen. 

Wat kan je verwachten?

Je komt terecht in een jong bedrijf met een horizontale en open bedrijfscultuur waar je veel vrijheid krijgt om te werken zoals jij dat wil. Daarnaast bieden we een marktconforme verloning en flexibele arbeidsvoorwaarden.

We houden van "mensen met een attitude", collega's waar je samen mee kan lachen en leren. Als een klein team waarderen we initiatief en een ondernemende ingesteldheid. Wees niet bang om vragen te stellen, maar probeer steeds eerst na te denken over mogelijke oplossingen. Denk niet in problemen maar in oplossingen en mogelijkheden.

Heb je interesse in deze functie? Vul dan zeker onderstaand contactformulier in. We contacteren je spoedig! 

>> https://www.sitemanager.io/careers/project-manager/

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer