Administratief (verenigings-)medewerker (M/V/X)

New Job / Stage avatar
13/12/2021 09:57 in Jobs & Stages

Administratief (verenigings-)medewerker (M/V/X)

Als aanvulling voor ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste leergierige persoonlijkheid die een zekere affiniteit heeft met cijfers, maar ook breder ingeschakeld wil worden bij de administratieve en organisatorische dienstverlening naar de diverse verenigingen. Je biedt vooral ondersteuning op het vlak van de administratieve afhandeling van lidmaatschappen en deelnames aan opleidingen via online platformen (CRM, CMS) maar evengoed help je mee met de voorbereiding van opleidingen, congressen en andere meetings.

Profiel

  • Je hebt een diploma van hoger onderwijs dat aansluit bij de functie.
  • Je hebt kennis van boekhoudkunde en je hebt de nodige ervaring met standaardboekhoudpakketten zoals Kluwer ExpertM.
  • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands, en je kan je uit de slag trekken in het Frans en Engels.
  • Je bent communicatief en sociaal ingesteld, flexibel en vlot in de omgang met anderen.
  • Je bent goed vertrouwd met internet (gebruik van CMS, social media) en met de meest courante software toepassingen (Word, Excel, Outlook, …).
  • Ervaring met het werken binnen een ledenorganisatie of vzw is een pluspunt.

Ons aanbod

Een erg gevarieerde job met uitdagingen in een jonge en dynamische omgeving, waarbij je door collega’s permanent ‘on the job’ wordt ondersteund. Je hebt een flexibel werkregime (o.m. thuiswerk). Je krijgt de nodige interne opleiding en permanente vorming en uiteraard voorzien we een correct verloningspakket. Naast het statuut van werknemer is ook freelance mogelijk.

Over het bedrijf

2Mpact is als verenigingsmanagementbureau een unieke aanbieder van ondersteuning van beroepsverenigingen, sectororganisaties en andere ledenorganisaties (bv. wetenschappelijke verenigingen, netwerkorganisaties, charities,…). Het kantoor in Gentbrugge huisvest ook een aantal organisaties die inmiddels over eigen coördinatoren beschikken, maar tegelijk beroep doen op andere diensten van 2Mpact. Samen vormt dit een brede en dynamische biotoop van 13 mensen en een 20-tal heel uiteenlopende verenigingen met boeiende maatschappelijke uitdagingen.

Interesse?

Stuur vóór 21 januari jouw cv met een gemotiveerde sollicitatiebrief naar work@2mpact.be.

>> naar de vacature

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer