Project Manager – websites & e-shops @ Mundo Digitalis

Eva Janssen avatar
26/08/2021 16:29 in Jobs & Stages

Project Manager – websites & e-shops @ Mundo Digitalis

Heb je een technische achtergrond maar ligt je passie bij marketing, reclame en all things digital? Dan is deze jobaanbieding voor jou!

Mundo Digitalis is een digital marketing- en communicatiebureau. Voor onze klanten realiseren wij websites, e-shops, mobile en in-shop apps en e-crm programma’s. Wij gaan voor diverse klanten op zoek naar creatieve oplossingen die kaderen in een duidelijke merk-, marketing- of communicatiestrategie.

Jouw rol

Als onze projectmanager ben je het rechtstreeks aanspreekpunt van onze klanten. Je ontvangt briefings of vragen en gaat steeds op zoek naar de geschikte oplossingen. Als adviseur van onze klanten teken je oplossingen uit, stel je een plan van aanpak op en volg je de uitvoering ervan nauwgezet op. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar samen met een team van communicatie strategen, grafisch designers, web developers, creatievelingen en copywriters.

Profiel

 • Je beschikt over een technische achtergrond en ondersteunt dit met minimum 2 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en e-shops
 • Je hebt goede kennis over de technische aspecten van marketing communicatie
 • Je bent Nederlands- of Franstalig, and you consider English a piece of cake
 • Je bent in het bezit van een B-rijbewijs
 • Past deze omschrijving helemaal bij jouw profiel? Check!

Onze verwachtingen

 •  Je hebt zin om zelfstandig en gestructureerd te werk te gaan
 • Je bent gedreven in wat je doet en komt samen met ons team voor ieder project tot een fantastisch eindresultaat
 • Een probleem? Geen paniek, je neemt meteen initiatief en zorgt steeds voor een creatieve oplossing
 • Chill, want flexibiliteit en stressbestendigheid zijn key als project manager
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Natuurlijk werk je niet alleen, je bent een teamplayer en weet ons te charmeren met je persoonlijkheid of flauwe moppen
 • Heb je een huisdier? Extra bonuspunt want we zijn ook op zoek naar een nieuwe office-dog
 • Nog mee? Top, want dan ben jij onze perfecte match!

Wij bieden

Bij Mundo Digitalis kom je terecht in een kleine onderneming met grote ambities!

Wij zijn dag in, dag uit bezig met boeiende projecten bij klanten uit de meest diverse sectoren. Door onze manier van werken kom je in contact met een uitgebreid netwerk van experts en partners die je constant voeden met nieuwe kennis en skills.

Op vrijdagnamiddag neem je deel aan onze Mundo Academy. Zo voorzien wij inspirerende opleidingen, co-creatieve teamsessies en lunches at work.

Bij Mundo Digitalis is er heel veel ruimte voor eigen initiatief en flexibiliteit. Verras ons met nieuwe inzichten, verbaas ons gerust met maffe dingen. We zijn allemaal collega’s in een vlakke bedrijfsstructuur die samen voor de juiste oplossingen voor onze klanten gaan. Start je dag op ons kantoor met vers gemalen koffie of schenk jezelf een tasje in wanneer je van thuis werkt.

Goesting om onze nieuwe collega te worden? Vul dan op onze website (https://www.mundodigitalis.be/vacatures/project-manager/) het sollicitatieformulier in. We evalueren jouw CV / LinkedIn profiel en nemen dan zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

Tot snel! 

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer