Front-end developer bij Esign

Developers Esign avatar
28/04/2021 20:04 in Jobs & Stages

Front-end developer bij Esign

We zijn op zoek naar enthousiaste front-end developers die zich samen met ons willen uitleven om websites te bouwen die monden doen openvallen. Je komt hier terecht tussen een stel jonge wolven die je de vrijheid geven om zelf je tanden te zetten in een project en zo je creatieve honger te stillen. Uiteraard kan je altijd rekenen op de rest van de roedel om mee op jacht te gaan.

Webshops zijn ons ding. We houden ervan om webshops te bouwen in Shopify of in ons eigen custom ontwikkeld ecommerce platform. Ben jij de persoon die webshops graag voorziet van een mooie gevel? Lig je ’s avonds in je bed soms te woelen omdat je je blijft afvragen hoe je een website nog interactiever kan maken?

Bij ons start je aan de hand van uitgewerkte designs, maar krijg je de vrijheid om de UI en UX bij te sturen in overleg met je collega’s. Of je nu een bouwt in Shopify of Laravel, één ding is zeker: jouw webshops zien er goed uit en zijn mobiel- en gebruiksvriendelijk.

Zijn dit je skills?

  • HTML5, CSS3 (sass)
  • JavaScript (es6)
  • Plusplunt = Javascript frameworks
  • Build tools (webpack)

Code is like humor. If you have to explain it, it's bad.

Over postuur, haarkleur of zichtbare tatoeages gaan we allesbehalve oordelen. Wat wel mooi meegenomen is, is ervaring in templating (twig, liquid). Ook Craft CMS en Shopify klinken je vaag bekend in de oren. En je blijft up-to-date met de nieuwe technologieën. 

Heb je ook dit in je mars?

Je gaat voor visuele kwaliteit en gebruiksvriendelijke ui / interfaces. Je kan analytisch denken en problemen oplossen. Je bent niet vies van wat animaties en staat te popelen om nieuwe manieren te ontdekken om ermee te werken. Kritisch denken is goed, maar jij gaat voor responsief denken. Uitdagingen ga je niet uit de weg. Integendeel, je gaat voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen om je werkwijze efficiënter te maken.

Wat hebben wij in de aanbieding?

Aan allen die tot hier gelezen hebben: proficiat! Dat wil zeggen dat je niet terugdeinst voor een beetje technisch en analytisch denken. Wat ons betreft, klinkt dat als een perfecte match. Nu jou nog overtuigen.

  • Een voltijdse functie in een enthousiast, hecht team (4/5 is zeker ook bespreekbaar)
  • Een hele hoop extralegale voordelen waaronder: maaltijd/ecocheques, 12 ADV dagen, een bedrijfsfiets, terugbetaling ambulante kosten, high-end werkmateriaal, ...
  • Een feel-goodkantoor dat vlot bereikbaar is per wagen, openbaar vervoer, boot, jetski of (bier)fiets (niet voldoende? We bieden ook de mogelijkheid om vanuit Kortrijk te werken)
  • Lunch op ons zonovergoten terras bij goed weer
  • Een tot de verbeelding sprekend klantenbestand: Van Hool, KAA Gent, Colruyt, Manutti, Dierendonck, ...
  • Koffie in overvloed!

Spreekt ons webbureau je wel aan? Wij geven ervaren of aanstormend talent de kans om zich écht te ontwikkelen in een open en enthousiaste sfeer. Laat van je horen, en we bespreken samen de mogelijkheden.

Kom meer te weten over Esign op https://www.esign.eu/nl

0 réactions

Back to Jobs & Stages
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer