Advertising Specialist

Jeroen Buggenhoudt avatar
21/12/2020 13:46 in Jobs & Stages

Advertising Specialist

Conversal is op zoek naar een gemotiveerde all-round advertising specialist om ons team te verrijken.

Als advertising specialist leid, begeleid en adviseer jij de advertentiecampagnes van ons groeiend aantal klanten. Voor die klanten adverteren we niet alleen op Facebook en Google, maar ook op Youtube, Instagram, LinkedIn, Pinterest, SnapChat, TikTok, … Overal waar internetgebruikers te overtuigen zijn van een merk, product of dienst!

Ben jij de advertising wizard die we zoeken?

Conversal is op zoek naar een gemotiveerde collega met advertising en marketing kennis om ons team te versterken.

Je volgt de laatste nieuwe trends op de voet en je smartphone geeft een notificatie wanneer Facebook, Google en andere kanalen nieuwe concepten lanceert of algoritmes aanpast.

Wat we van jou verwachten

We verwachten van jou dat je zonder met je ogen te knipperen een Google ads, Facebook, Instagram, Youtube, Pinterest of LinkedIn campagne kan opzetten en die ook kan opvolgen en optimaliseren. Bij voorkeur heb je ook al eerder samengewerkt met klanten.

Je hebt kennis van zaken of springt meteen op je paard om nieuwe skills te leren en nieuwe uitdagingen het hoofd te bieden.

Skillshop is je niet vreemd en de meeste Google software (Google Analytics, Google Search Console, GMB,…) kennen geen geheimen voor jou. We verwachten dat je beschikt over de nodige Google certificaten specifiek voor Google ads (Search, Shopping, Display,…). Bijkomende certificaten zoals Google My Business of Waze ads zijn een extra toef.

Je zal werken voor klanten met grote advertentiebudgetten. We vertrouwen erop dat je deze budgetten op een correcte manier zal verdelen en inzitten over de verschillende advertentiekanalen. Een correcte en tijdige opvolging is noodzakelijk.

Je zal ook een adviserende rol spelen bij opstartende klanten. Inschattingen bij nieuwe klanten naar advertentiebudget toe zijn helemaal jouw ding. Je kan perfect inschatten met hoeveel budget welke return kan behaald worden via welk kanaal. Je ziet opportuniteiten en optimaliseert advertenties steeds zodat klanten het meeste return halen.

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Facebook advertenties start je op met je ogen dicht
 • Instagram is je tweede thuis en je weet wat er leeft op dit platform
 • Marketing op verschillende andere social media kanalen schrikt je niet af
 • Je weet precies waar je welke contentvorm moet gebruiken voor de meeste return
 • Je kan vlot Facebook en Instagram shopping opzetten
 • Je weet dat je social media aandacht niet zomaar krijgt: je moet het verdienen
 • Ook Instagram, Twitter, Snapchat, Pinterest en Youtube zijn kanalen die je inspireren
 • Je kan WooCommerce webshops koppelen met een social catalogus
 • Je kan accounts met grote advertentiebedragen correct opvolgen en optimaliseren waar nodig
 • Je weet steeds een correcte budget inschatting te bezorgen aan de klant per advertentiekanaal.
 • Je bent een teamspeler en houdt van duidelijke briefings en overleg
Wie zijn wij

Bij Conversal bieden we als digital agency een complete service aan onze klanten. Behalve de uitbouw van een professionele website, leveren we ook alle bijbehorende diensten die onze klanten willen uitbesteden.

Ons team bestaat uit developers, WordPress specialisten, marketing specialisten, copywriters en nog een half dozijn andere techneuten.

Samen werken we aan een totaalpakket om onze klanten ervan te verzekeren dat ze nooit nog een ander digital agency nodig zullen hebben.

Onze onderneming groeit iedere dag en onze klanten zijn dan ook erg tevreden over onze aanpak.

We houden van zuivere en duidelijke communicatie, zowel onderling als met onze klanten.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

Je zal instaan voor het beheer en de optimalisatie van de advertentie campagnes op verschillende kanalen van onze marketing klanten.

Binnen de beschikbare tijd optimaliseer je deze campagnes, je rapporteert, monitort en geeft ook suggesties mee zodat de advertenties nog beter kunnen presteren. Daarnaast sta je ook in voor de opstart van nieuwe projecten.

0 réactions

Back to search results
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer