Stage webdeveloper, frontend developer en webdesigner

New Job / Stage avatar
15/10/2020 11:12 in Jobs & Stages

Stage webdeveloper, frontend developer en webdesigner

Ben je op zoek naar een boeiende en leerrijke plaats om je stage door te brengen? Dan kan Inventis je misschien een interessante stageplaats aanbieden, we zoeken samen naar een geschikt project op het vlak van jouw expertise, webdesign, webdevelopment... en zorgen voor de nodige begeleiding.

Alle informatie over de afgelopen, lopende en komende stages bij Inventis kan je terugvinden op www.inventisstage.be. Dit is een aparte website die voor en door onze stagiaires werd ontwikkeld.

We geloven bij Inventis heel fel in een "al doende leert men"-mentaliteit, stages zijn bij ons dan ook zeer belangrijke momenten om mensen de kans te geven om te leren.

Stage webdeveloper

Bij Inventis bieden we studenten de kans om bij te leren van rasechte webdevelopers. Je wordt tijdens je stage ondergedompeld in de wereld van PHP, MySQL, Symfony en nog veel meer.

Stage frontend developer

Ben jij een geboren frontender? Wil jij je specialiseren in het maken van de voorkant van websites? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Inventis maken we websites en webapplicaties met passie en fierheid voor het vak.

Wil jij alles leren over HTML, CSS, Javascript en nog veel meer? 

Stage webdesigner

De vormgeving van een website is net zoals de achterliggende code heel belangrijk om een succesvolle website te maken. Bij Inventis houden we van mooi vormgegeven websites.

Heb jij interesse om van onze webdesigners te leren hoe je de websites en webapplicaties van de toekomst kan vormgeven? 

>> Geef ons een seintje

0 réactions

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer