Account Manager

New Job / Stage avatar
15/10/2020 09:46 in Jobs & Stages

Account Manager

Je herkent commerciële opportuniteiten als je ze ziet? Je hebt een slimme strategie in je hoofd om van prospects klanten te maken? Je bent een krak in heldere communicatie en weet relaties uit te bouwen met zowel bestaande als nieuwe klanten? Je hebt affiniteit met zowel de marketing- als IT-sector? Dan zoeken wij jou!

 

Wil jij samen met MonkeyProof bedrijven helpen digitale voorsprong te nemen? Solliciteer snel voor deze functie.  

Wat mag je verwachten?

Als accountmanager bij MonkeyProof sta je in voor het volledige salesproces. Je werft nieuwe klanten, bouwt onze relaties verder uit en volgt de commerciële opportuniteiten in projecten van huidige klanten nauwgezet op. Als eerste aanspreekpunt binnen het bedrijf werk je nauw samen met het managementteam.
 

Met je vlotte babbel en klantgerichte ingesteldheid weet je MonkeyProof helder te vertegenwoordigen en haal je nieuwe projecten binnen die volledig in ons straatje passen.
 

Het succes van je klant is ook jouw succes.
 

Je taken: 

  • Een mogelijke klant? Die krijgt van jou een warm welkom. Je luistert aandachtig naar z’n behoeften en wensen, en je bespeurt al snel of er een perfect match is met MonkeyProof. 
  • Je analyseert de vragen van je prospects en klanten, en denkt strategisch met hen mee hoe ze digitale voorsprong kunnen nemen. Ideale klanten bereiken, bedrijfsprocessen vereenvoudigen, tijd winnen en geld besparen? Je gelooft dat digitaal werkt. 
  • Een webapplicatie, bedrijfssoftware op maat, een performante website en/of de perfecte online marketingmix? Je koppelt je digitale oplossingen aan onze diensten en weet ze overtuigend aan de man te brengen.  
  • Je werkt duidelijke offertes uit, geeft aantrekkelijke presentaties en stelt projectvoorstellen op die je niet kan weigeren. 
  • Je volgt het salesproces op van A tot Z, bouwt je klantenportefeuille verder uit en rapporteert aan het managementteam.  
  • Je werkt samen met de general manager om de topklanten van MonkeyProof te begeleiden en ondersteunen tijdens onze samenwerking. 
  • Je blijft nauw betrokken bij de uitvoering van je projecten en volgt de voortgang, het budget en de planning op samen met de projectmanagers. 

>> Bekijk hier wat we je te bieden hebben

0 réactions

Back to Jobs & Stages
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer