PHP Developer Drupal

New Job / Stage avatar
13/10/2020 13:08 in Jobs & Stages

PHP Developer Drupal

We zoeken met ons Dropsolid-team een ervaren PHP developer met passie voor Open Source, Drupal en die op een agile manier en in een vast team de meest innovatieve projecten op touw zet en implementeert.

De uitdagingen in de projecten variëren van API implementaties tot API's maken. Van integraties tot volledige content migraties die meerdere malen tot zelfs continue draaien. Van commerce projecten tot grote site-wide search implementaties met externe zoekengines zoals Apache Solr. Van Layout builder tot Paragraphs. Concepten van Symfony worden doorgetrokken naar Drupal en worden gebruikt zoals het de best practices beaamt. Je krijgt de kans om met het Dropsolid platform te werken, dit betekent dat je zelf ownership krijgt over de volledige deployment maar ook zaken zoals omgevingen opzetten, PHP versies kiezen en SSL & domeinen beheren voor de projecten.

Onze opleiding, de meest ervaren developers en doorgroeimogelijkheden zorgen ervoor dat je een expert wordt én blijft in de domeinen die jij het interessantst vindt. In onze interne guilds werken we per thema om alles te optimaliseren. Tijdens onze tweewekelijkse tech-meetings gaan we dan weer aan de slag om samen bij te leren waarbij externe sprekers worden uitgenodigd of waar je zelf de kans krijgt om uitleg te geven. Topics zoals Drupal 9, Advanced Search, Community Building, Cloud Infrastructure & DevOps, etc... komen hier aan bod.

Daarnaast geven we je de vrijheid om je eigen inzichten en ideeën over Drupal te delen met de Drupal-community en ver daarbuiten. Zo zijn er al elk jaar werknemers die naar Drupalcon, Drupal Developer Days, Frontend United en nog veel meer afgereisd zijn om sessies en workshops bij te wonen maar ook te geven.

Dropsolid zet 100% in op het gebruik en het teruggeven van Open Source en is daarom ook een 100% Open Source bedrijf, en voornamelijk gespecialiseerd in Drupal. We bieden je de kans om mee te groeien, samen met ons sterk technisch team en ons eigen R&D team. Je bouwt hierdoor ook een technisch curriculum op die gevalideerd en gezien wordt door de buitenwereld.

>> Interesse? Ontdek hier meer

0 réactions

Back to Jobs & Stages
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer