À propos de l’événement FeWeb eXperience Lab: Digital Agencies (XL)

FeWeb eXperience Lab: Digital Agencies (XL)

Het eXperience Lab Extra Large Digital Agencies brengt webbureau’s en digital agencies samen van eenzelfde grootte (meer dan 25 medewerkers, vandaar ’XL’) met als doel kennis, ervaring en werkmethodes uit te wisselen die jouw bedrijf (en je klanten) helpt efficiënter te werken en te groeien in de diepte of de breedte.

Deelnemers aan deze groep zijn onder meer DM&S, Dropsolid, DUO-Nascom, Intracto, Marlon, MIA Interactive, PAU, StarringJane, Wieni.

Topic van deze sessie: Belgen in het buitenland: NEDERLAND

Hoe evolueert de markt in Nederland? Hoe innovatief zijn de agencies? Welke verdienmodellen worden er gehanteerd? Hoe verlopen de pitches? Welke maturiteit hebben de klanten? Hoe gebeurt er contractnegotiatie? Met welke cultuurverschillen moet je rekening houden?

Deelnemen?

Een eerste sessie is gratis, daarna dien je je deelname te bevestigen. De deelname is betalend (900€ voor het ganse traject van meerdere sessies), waarbij je 30% van de deelnamebijdrage kan recupereren via de KMO Portefeuille. Netto kost het je dan 630€ excl. BTW voor het ganse traject.

De sessies zijn overwegend 'live' sessies bij één van de leden, soms met een expert, soms ook eens digitaal.

>> Meld je aan om een eerste keer (gratis) te proeven.

Meer weten? Contacteer Patrick van FeWeb!

S'inscrire

Vous pouvez toujours vous inscrire !

Oui, je veux m'inscrire

Prices

Ticket type Prix
Deelname volledig traject € 900,00

Dit eXperience Lab (6 tot 8 sessies) is gericht aan bedrijfsleiders van digitale agencies met meer dan 25 medewerkers. Een eerste deelname aan een sesse is gratis. Daarna kan je beslissen over je deelname aan deze eXperience Lab.

Contacteer Patrick van FeWeb voor meer info.

Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer