À propos de l’événement FeWeb XL: Medium Digital Agencies

FeWeb XL: Medium Digital Agencies

Het XL Medium Digital Agencies brengt webbureau’s en digital agencies samen van eenzelfde grootte (2 tot 10 medewerkers, vandaar ’Medium’) met als doel kennis, ervaring en werkmethodes uit te wisselen die jouw bedrijf (en je klanten) helpt efficiënter te werken en te groeien in de diepte of de breedte.

We starten met een 5-tal sessies waarbij de deelnemers zelf de doelstelling, de werkwijze en de concrete output bepalen. Sommige eXperience Labs focussen op de groei van de onderneming (talent, interne organisatie, positionering, business development), andere XL’s werken aan oplossingen om de digitale uitdagingen van hun klanten te helpen realiseren (checklists, tools, cases,…).

Tijdens de kick-off sessie op 17 oktober bepaalden we samen welke richting we uitgaan. FeWeb faciliteert en Damiaan van Umbrace/FeWeb-lid begeleidt het eXperience Lab. Zo garanderen we een concrete output.

De deelname aan de eerste sessie is volledig gratis. De deelname aan het verdere traject is betalend (750€), waarbij je tot 40% van de deelnamebijdrage kan recupereren via de KMO Portefeuille. Netto kost het je dan 450€ voor het ganse traject.

Meer weten? Contacteer Patrick van FeWeb!

S'inscrire

Vous pouvez toujours vous inscrire !

Oui, je veux m'inscrire

Prices

Ticket type Prix
FeWeb Member Gratuit
Deelname volledig traject € 750,00

Enkel FeWeb-leden kunnen aan deze eXperience Lab deelnemen.

Contacteer Patrick van FeWeb voor meer info.

© FeWeb 2019
Website created and supported by Starring Jane & Procurios
Fermer